Festtelte

Festtelte


Vi skaber rammerne for en god fest

Lejer du et festtelt hos os, stiller vi en mand til rådighed ved opsætningen af teltet, som hjælper dig og dine hjælpere med opsætningen af festteltet. Antallet af hjælpere afhænger selvfølgelig af teltets størrelse. Ønsker du, at vi alene står for opsætningen, kan du mod ekstra betaling få os til det. Vi kender til alle regler omkring sikkerhed, hvilket vi sørger for er overholdt til din fest. Dette gælder lige fra placering til ind- og udgange i teltet.

 

Hvor meget plads skal du beregne

Som udgangspunkt beregner vi 1 m2 pr. person. Vi lytter dog altid til dine ønsker, så vi finder et festtelt, der både i stil og størrelse matcher dine behov. Det er vigtigt for os, at du hverken får et udlejningstelt, som føles alt for stort, eller hvor pladsen er for træng.

 

Kontakt os for leje af festtelte

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for leje af festtelte, så hører vi gerne fra dig. Med mere end 20 års erfaring med telt og serviceudlejning ved vi, hvordan du får de bedste rammer for din fest. Bor du i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals, Frederikshavn eller et andet sted i Nordjylland, kan vi nemt komme til dig. Ring blot på telefon 40 27 29 77.

 

Seneste nyt fra Facebook

12. februar 2019


✨ KVALITET OG GOD SERVICE ..Er noget vi vægter højt hos Gorm's Telte. Uanset h…

10. februar 2019


Nyhed 😊 Halv pris Rodeotyr til udlejning Åbningstilbud i Frederikshavn /Hjørri…

07. februar 2019


HAR DU STYR PÅ FESTEN? 🎊 Hvor skal gæsterne sidde? Hvad med drikkevarer? Eller…

29. januar 2019


KONFIRMATION ✨ Sæsonen for konfirmationer nærmer sig! Har i styr på festlighede…