Serviceudlejning

Serviceudlejning


Ingen fest uden god mad og drikke – men det er en udfordring for de fleste at have service nok hjemme til hele selskabet. Hos Gorms Telte & Serviceudlejning har vi et stort udvalg af service og er leveringsdygtige til både store og små selskaber.

 

Vi klarer alt service

Skal festen holdes helt simpelt med stående buffet, eller er det en 5 retters menu, hvor der skal skiftes bestik og tallerkener mange gang? Du behøver ikke bekymre dig, om du har nok tallerkner, glas, bestik og fade, det sørger vi gerne for, så alt du skal tænke på er at holde en god fest.

 

Opvasken, hvad med den?

Et festligt arrangement vil naturligvis efterlade en stor opvask, og orker du ikke at stå med opvasken dagen derpå, så lad os gøre det for dig. Vi tager opvasken med, så du slipper for besværet. Du skal blot fortælle os ved bestillingen, at du ønsker opvask af servicen efter festen. Prisen for opvask er den samme som lejeprisen. Ved selskaber over 50 personer, er der dog mulighed for yderligere rabat.

 

Lej et stort køleskab

Du kender det sikkert – køleskabet er allerede fyldt og du mangler plads. Bare rolig, vi kommer med et mobilt køleskab. Det er placeret på en trailer, så det er let at flytte rundt, og der er masser af plads til maden og de kolde drikkevarer. Faktisk hele 3.200 liter.

 

Serviceudlejning til din fest

Mangler du service til din fest? Ring på 40 27 29 77 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder serviceudlejning til vores kunder i Hjørring, Skagen, Brønderslev, Hirtshals, Frederikshavn og det øvrige Nordjylland, og vi kan også hjælpe dig.

 

Læs mere om vores festtelte

Seneste nyt fra Facebook

30. december 2023


Så har vi 2 gode tilbud

29. december 2023


Hej her er lidt til de små noget af det skal der en voksen til at hjælpe med hi…

27. december 2023


Så er vi godt i gang med salget af fyrværkeri på kirkevej 9 9881Bindslev 40 27 2…

16. april 2023


Så er vi klar til banko i Bindslev hallen vi starter kl 14.00